Friday, July 27, 2012

طرز تهیه اشکنه با پیاز از توضیح المسائل علم الهدی



مواد لازم
یک عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد پیاز 
دو عدد تخم مرغ
دولیوان آب جوش
دو قاشق نعنا خشک
یک قاشق شوید خشک
زردچوبه ، فلفل ، روغن به میزان نیاز

پیاز را با مقداری روغن یا کره سرخ میکنیم  بعد از اینکه رنگ پیاز  طلایی شد به آن فلفل و نمک و زردچوبه و نعنا خشک و شوید خشک اضافه میکنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود . پس از آن 2 تا 3 لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم چند جوش بزند . 

در مرحله بعد  سیب زمینی را که پوست کندیم و به صورت نگینی در آوردیم  در  آب جوش می ریزیم و منتظر می مانیم  تا خوب بپزد . پس از آن دو عدد تخم مرغ را شکسته و در قابلمه اضافه میکنیم ، وقتی که غذا جا افتاد نوش جان میکنیم . 

اگر تخم مرغ نداشتید ، تخم اردک یا تخم غاز و شتر مرغ استفاده کنید . 
البته آیات عظام که این دستورالعملها را فرمودند و از عوامل اصلی گرانی و هزاران هزار بدبختی های دیگر هستند  اگر تخم مرغ نداشتند تخم ملت ایران را نوش جان بفرمایند .




No comments:

Post a Comment